Massage Treatment

Power Massage

Deze massage met een stevige aanpak is erop gericht om je spierspanning los te maken. Er is geen vast plan, elk mens is uniek. Ik volg mijn intuïtie, mijn kennis en ervaring en laat het gebeuren zoals het voor u de bedoeling is. Gericht om spanningen los te maken, lichaam te zuiveren van afvalstoffen en klachten te verminderen.

Ca. 50 minuten of ca. 70 minuten

 

Meer informatie? Afspraak maken?

Stuur een mail naar: info@ellesbos.nl

Jeannette

Jeannette Gielen

Healing & Reading

CONSULTENSTOP !

Tijdens de healing ontvang je helende energie die specifiek op jou is afgestemd, je energieveld komt in nieuwe balans .. gaat herstellen. In de reading geef ik inzicht in processen die een bijdrage kunnen leveren aan de bevordering van je gezondheid , je ontwikkeling of preventie van een ziekte. Omdat ik een auraveld kan zien, lezen en vertalen en contact kan maken met de spirituele wereld zet ik mijn capaciteiten in aansluitend op wat voor jou de bedoeling is. De combinatie van Healing & Reading is uniek, effectief en krachtig. Zowel lichaam, aura & geest krijgen nieuwe energie en inzichten. Het verlichting / genezingsproces gaat op alle fronten beginnen!

**Combi Special: Power Massage (50min) en Healing & Reading**

Een Power Massage vooraf aan een Healing & Reading consult behoort tot de mogelijkheden. Een prachtige combinatie omdat er al een stuk spanning tijdens de massage losgelaten wordt en op een nog dieper niveau healing gegeven wordt. Deze consulten worden gelijk achter elkaar geboekt ivm optimale effectiviteit.

Meer informatie? Afspraak maken?

Stuur een mail naar: info@ellesbos.nl

Elles

Elles Bos